5 Temmuz 2013 Cuma

cicekbakimi.blogspot.com açıldı!

www.cicekbakimi.blogspot.com açıldı!

Siz ziyaretçilerimize çiçek bakımıbitki bakımı ve yetiştiriciliği üzerine çeşitli makale ve yazılardan oluşan bir platform olması amacıyla gerek hobi olarak uğraşanlar için gerek profesyoneller için yurt içi ve yurt dışındaki kaynaklardan derlenen yayınları paylaşacağız.


Bu paylaşımlar arasında ülkemizde yetişen türlerden ve dünya da bulunan çiçek ve bitki türleri arasında en popüler olanlarından en nadide olanlara kadar çeşitli alt başlıklar altında incelemelerimizi gerçekleştireceğiz.

Bu paylaşımlara örnek vermek gerekirse;
Gülü ele alalım. Gülün önemli türleri nelerdir? Ülkemizde yetişen gül çeşitleri nelerdir? Gül nasıl yetiştirilir? Gül tohumu ve diğer üretme teknikleri nelerdir? Gülü yetiştirirken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Yetiştirilen güllerin sağlıklı olabilmesi için gül bakımı nasıl yapılmalıdır? gibi çeşitli sorulara cevap olabilecek ve siz değerli okuyucuların merak ettiği diğer soruları aydınlatmak için bize bildirdiğiniz soru veya konuları cevaplayacağız.

Yukarıda bahsettiğim örnekteki gibi çeşitli aşamalardan oluşacak bu platform da ana kategorileri çiçek bakımıbitki bakımı ve yetiştiriciliği olmak üzere ayıracağız. 



Sizlerde aynı zamanda yetiştirdiğiniz çiçek, bitkiler hakkında sahip olduğunuz bilgileri bizimle paylaşıp yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

1 yorum: